Word gezonder door rustiger te ademen

Buteyko groepstraining

Een groepstraining kan heel motiverend werken. Je ziet hoe anderen de oefeningen doen en daar leer je van. Ook kan het fijn zijn om herkenning te vinden in anderen. 

Ik kan me voorstellen dat je graag meer informatie hierover krijgt. Je kunt me altijd bellen of mailen. Vooraf houden we altijd een vrijblijvend intakegesprek om te kijken of de Buteykotraining bij je past.

Persoonlijke groepstraining online en offline

Ben je geïnteresseerd in een groepstraining? Dan hoor ik graag van je. Er is een korte wachtlijst en bij voldoende deelnemers wordt er een groepstraining ingepland.

 Deze kunnen in overleg plaatsvinden in onder andere  ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen, Haaren, Oisterwijk, Tilburg en Eindhoven. 

Groepstraining

Online en offline

Online: Je krijgt 5 sessies van anderhalf uur, een intakegesprek en begeleiding per mail. We werken via een beveiligde Zoom-omgeving. Vooraf ontvang je de link hiervoor en door erop te klikken, kom je automatisch in de juiste online omgeving. Op deze manier kunnen we elkaar zien en horen en kan ik je begeleiden. Momenteel staan er geen online groepstrainingen gepland. Dit kan wel individueel. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de video-cursus te volgen met of zonder begeleiding Buteykotraining

Offline: We ontmoeten elkaar op de aangegeven locatie en houden ons uiteraard aan de maatregelen. Je krijgt 5 sessies van maximaal 2 uur, een telefonisch intakegesprek en begeleiding per mail. 

De groepstrainingen houden we opzettelijk klein, zodat er gelegenheid is voor persoonlijke vragen. Minimaal zijn er 3 deelnemers per groepstraining.

Locatie's offline

Buteykotraining is onder andere werkzaam op de volgende locatie’s: 

  • Rosmalen/’s-Hertogenbosch: Sociaal Cultureel Centrum De Biechten
  • Eindhoven: Klokgebouw
  • Haaren / Oisterwijk: Gemeenschapshuis Den Domp
  • Tilburg: Pleiade