Word gezonder door rustiger te ademen

Over Buteykospecialist Hilke Vrensen

Persoonlijke ervaring

Toen één van mijn kinderen astma begon te ontwikkelen, kwam ik in aanraking met de Buteyko methode. Dit heeft mij niet meer losgelaten.  De opleiding tot Buteykospecialist voelde als een natuurlijke stap. Het effect wat die methode had op mijn kind en later op meerdere mensen uit mijn omgeving, wil ik ook andere mensen laten ervaren.

Interesse en achtergrond

Mijn interesse voor het menselijk lichaam en het zelfhelend vermogen zijn sindsdien alleen maar groter en groter geworden. Zodoende heb ik met veel plezier ook de vereiste Medische Basiskennis behaald, een vereiste voor een gecertificeerd Buteykospecialist.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Ik krijg er energie van om mensen te helpen in hun weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam. En vooral om mensen te laten ervaren dat je zelf de sleutel hebt naar gezondheid. Wat ik erg bijzonder vindt aan deze methode is om te zien hoe de ademhaling jouw klachten kan verminderen. Wie weet is de Buteykotraining ook de sleutel naar jouw gezondheid! Kijk hier voor wie de Buteykotraining kan werken. 

Over Buteykospecialist Hilke Vrensen

Met mijn gezin woon ik in het Brabantse dorpje Haaren, dat ligt tussen ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. De werking van de menselijke geest heeft mij altijd enorm geboeid. Met vakken als psychologie en pedagogiek, sloot mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht feilloos op mijn interesses aan. Na mijn studie te hebben afgerond heb ik vervolgens jarenlang in de communicatiebranche gewerkt.  Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar Buteykospecialist. Iedere dag maakt het me blij om te zien wat de Buteytraining voor mensen kan  doen. Het is voor velen een echte eye-opener, een adembenemend geheim! Als je nieuwsgierig bent wat het voor jou kan betekenen, dan neem gerust contact met me op.

buteykospecialist