Word gezonder door rustiger te ademen

Individuele Buteykotraining

Wil je graag een individuele training volgen. Dat kan. Je kan de Buteykotraining zowel online als offline volgen. Er zijn diverse mogelijkheden. Online kun je ervoor kiezen om je in te schrijven via de online Butykotraining met of zonder individuele begeleiding. Je kunt er ook voor kiezen om de training helemaal met mij persoonlijk aan te gaan tegen een gereduceerd tarief van 350 euro. Je krijgt 5 sessies van een uur die we samen inplannen en 5 telefoongesprekken waaronder een intakegesprek en een eindevaluatie.

Wil je liever offline de training met mij persoonlijk aangaan? Dat kan ook. Dat zijn 5 sessies van anderhalf uur. Het tarief hiervan is 600 euro. Natuurlijk krijg je begeleiding per mail en heb je altijd de mogelijkheid om een herhalingsgroepsles (25 euro) te volgen.

Wil je een training inplannen? Meld je aan voor de Buteykotraining  

 

Individuele training online of offline

Het gaat wel om jouw gezondheid. Het is belangrijk dat je goed weet of de Buteykotraining is wat nu bij je past. Wil je meer informatie of een persoonlijk advies hierover? Ik denk graag met je mee. Je kunt me mailen of bellen.

individuele