Word gezonder door rustiger te ademen

Kosten Buteykotraining

package_01

Online
Buteykotraining

€ 200,-

Deze volledige online training bevat 65 filmpjes + teksten + oefeningen. Je leert van A tot Z alles over de Buteykotraining en hoe jij jouw gezondheid kunt verbeteren. Helemaal zelfstandig: op jouw manier, in jouw tempo!

package_02

Online met persoonlijke begeleiding

€ 250,-

De volledige online Buteykotraining, waarin je het gehele programma kunt doorlopen. Daar bovenop krijg je 90 minuten extra persoonlijke begeleiding, waarin je 1 op 1 begeleiding krijgt. 
package_03

Online persoonlijke groepstraining

€ 300,-

Met de online groepstraining werken we via een beveiligde omgeving. Op deze manier kunnen we elkaar zien en horen en kan ik je begeleiden. De groepjes houden we klein met maximaal 5 deelnemers
package_04

Online persoonlijke individuele training

€ 350,-

Met de persoonlijke online Buteykotraining kies je voor 1 op 1 begeleiding. We werken via een beveiligde omgeving. Op deze manier kunnen we elkaar zien en horen en kan ik je begeleiden.

Kosten offline en online

Naast bovenstaande trainingen kun je kiezen om de Buteykotraining offline te volgen in een groepstraining. De kosten hiervan zijn € 300,- . Daarnaast is er offline de mogelijkheid voor 100% persoonlijke begeleiding. De kosten van deze individuele training zijn € 600 euro. 

Voor bedrijven: trainingen op maat

Een gezond bedrijf begint met gezonde medewerkers. Daarom is het voor bedrijven slim om daar in te investeren. Dat is waarschijnlijk de reden dat steeds meer bedrijven gebruik maken van de mogelijkheid om door middel van de Buteykotraining het ziekteverzuim te verminderen. Medewerkers vinden het prettig dat het een methode is die wetenschappelijk bewezen is. Op een hele concrete manier kun je aan de slag met jouw gezondheid. Jouw ademhaling is de kern en van daaruit is er aandacht voor voeding, slapen, praten, houding en sporten. De training kunnen plaatsvinden in het bedrijf, op locatie of online. Informeer naar de mogelijkheden voor een passende oplossing.

Kosten