Word gezonder door rustiger te ademen

Online Buteykotraining

online

Online training voor iedereen!

Je kunt de online Buteykotraining volgen op de manier die bij jou past:

Buteykotraining heeft een volledige online training ontwikkeld met 65 filmpjes + teksten + oefeningen.
Je leert van A tot Z alles over de Buteykotraining en hoe jij jouw gezondheid kunt verbeteren. Je kunt het programma helemaal zelfstandig volgen. Als je wilt, kun je ook kiezen voor het volgen van de volledige online Buteykotraining met 90 minuten extra persoonlijke begeleiding.

Kies wat bij je past: 

  • Wil je online of offline? 
  • Wil je in een groep of individueel? 
 

package_01

Online
Buteykotraining

€ 200,-

Deze volledige online training bevat 65 filmpjes + teksten + oefeningen. Je leert van A tot Z alles over de Buteykotraining en hoe jij jouw gezondheid kunt verbeteren. Helemaal zelfstandig: op jouw manier, in jouw tempo!

package_02

Online met persoonlijke begeleiding

€ 250,-

De volledige online Buteykotraining, waarin je het gehele programma kunt doorlopen. Daar bovenop krijg je 90 minuten extra persoonlijke begeleiding, waarin je 1 op 1 begeleiding krijgt. 
package_03

Online persoonlijke groepstraining

€ 300,-

Met de online groepstraining werken we via een beveiligde omgeving. Op deze manier kunnen we elkaar zien en horen en kan ik je begeleiden. De groepjes houden we klein met maximaal 5 deelnemers
package_04

Online persoonlijke individuele training

€ 350,-

Met de persoonlijke online Buteykotraining kies je voor 1 op 1 begeleiding. We werken via een beveiligde omgeving. Op deze manier kunnen we elkaar zien en horen en kan ik je begeleiden.

Buteyko voor bedrijven

Een gezond bedrijf begint met gezonde medewerkers. Daarom is het voor bedrijven slim om daar in te investeren. Dat is waarschijnlijk de reden dat steeds meer bedrijven gebruik maken van de mogelijkheid om door middel van de Buteykotraining het ziekteverzuim te verminderen. Zowel werkgevers als werknemers vinden het prettig dat het een methode is die wetenschappelijk bewezen is. Op een hele concrete manier kun je aan de slag met jouw gezondheid. Jouw ademhaling is de kern en van daaruit is er aandacht voor voeding, slapen, praten, houding en sporten. De training kunnen plaatsvinden in het bedrijf, op locatie of online. Informeer naar de mogelijkheden voor een passende oplossing.