Word gezonder door rustiger te ademen

MatriXmethode

Emotionele en mentale problemen kunnen ervoor zorgen dat ontspanning lastig is. De vraag is dan: Hoe krijg jij de regie over je eigen hoofd en je mentale problemen? Het is immers jouw hoofd en jij hebt zelf de tools voor de eigen oplossing.

De MatriXmethode kan worden ingezet tijdens de Buteykotraining, wanneer we merken dat er meer nodig is om daadwerkelijk de ontspanning in jouw lichaam en ademhaling te ervaren. De methode is een veilige vraagtechniek voor snel resultaat bij mentale blokkades en belemmeringen. En het mooie is: je hoeft niet over de inhoud te praten. 

 

De MatriXmethode wordt ingezet bij mensen met:

 

  • Drukke, chaotische hoofden
  • Mentale problematiek, zoals trauma’s, angsten, onverwerkte emotionele problemen en onverklaarbare (pijn)klachten
matrixmethode

Informatie over de MatriXmethode

Je kunt een apart consult met mij inplannen als je een hulpvraag hebt. Ook wanneer je niet de Buteykotraining doet. De interventie is kortdurend en effectief. Doorgaans ben je in 1 of 2 korte consulten van een half uur verlost van hetgeen jou blokkeert. Bij een individueel traject is een kortdurende interventie inclusief.

Mijn uurtarief is 70 euro per uur online of telefonisch en 80 euro offline. De MatriXmethode is een andere methodiek dan de meeste mensen kennen. De probleeminhoud hoeft bijvoorbeeld niet gedeeld te worden. Het fijne is dat je zelf een manier ontdekt om de hulpvraag zelf op te lossen. Dat maakt deze interventie kortdurend en effectief.

Meer informatie over de MatriXmethode kun je
hier vinden. Je kunt me natuurlijk ook bellen of mailen voor meer informatie of voor een afspraak.