Word gezonder door rustiger te ademen

Over Buteykospecialist Hilke Vrensen

Over Buteykospecialist Hilke Vrensen

Mijn naam is Hilke Vrensen. Ik woon met mijn gezin in het Brabantse dorpje Haaren, dat ligt tussen ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. De werking van de menselijke geest heeft mij altijd enorm geboeid. Met vakken als psychologie en pedagogiek, sloot mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht feilloos op mijn interesses aan. Na mijn studie te hebben afgerond heb ik vervolgens jarenlang in de communicatiebranche gewerkt. Dat heb ik met veel plezier gedaan.

Persoonlijke ervaring

Echter, toen één van mijn kinderen astma begon te ontwikkelen, kwam ik in aanraking met de Buteyko methode. Dit heeft mij niet meer losgelaten. Het effect wat die methode had op mijn kind en later op meerdere mensen uit mijn omgeving, wil ik ook andere mensen laten ervaren. De opleiding tot Buteykospecialist voelde als een natuurlijke stap.

Interesse en achtergrond

Mijn interesse voor het menselijk lichaam en het zelfhelend vermogen zijn sindsdien alleen maar groter en groter geworden. Zodoende heb ik met veel plezier ook de vereiste Medische Basiskennis behaald, een vereiste voor een gecertificeerd Buteykospecialist.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Ik krijg er energie van om mensen te helpen in hun weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam. En vooral om mensen te laten ervaren dat je zelf de sleutel hebt naar gezondheid. Wie weet is de Buteykotraining ook de sleutel naar jouw gezondheid!