Word gezonder door rustiger te ademen

Buteyko introductie workshops

De workshop is een ideale manier om kennis te maken met de Buteykotraining. Je leert meer over de theorie en je krijgt een aantal praktische tips over jouw ademhaling. Een mooie introductie om de Buteykotraining te leren kennen!

Momenteel staan er geen workshops gepland. Kies wat bij je past

Vanwege de corona-maartregelen, bied ik online trainingen. We werken via een beveiligde Zoom-omgeving. Vooraf ontvang je de link hiervoor en door erop te klikken, kom je automatisch in de juiste online omgeving. Op deze manier kunnen we elkaar zien en horen en kan ik je begeleiden.

 • Je kunt kiezen voor een 1 op 1 training van 5 sessies van een uur die we samen inplannen en 5 telefoongesprekken waaronder een intakegesprek en een eindevaluatie. De kosten hiervoor zijn 350 euro. 
  Meld je aan voor de Buteykotraining   
 • Misschien voel je meer voor de online Buteykotraining die je zelfstandig kan doorlopen. Dit kan met of zonder extra persoonlijke begeleiding. 
  Ga naar onlinebuteykotraining.nl   
 • Je kunt ook gaan voor de persoonlijke online groepstraining van 5 sessies van anderhalf uur, een intakegesprek en begeleiding per mail. De groepjes houden we klein met maximaal 5 deelnemers. De kosten voor de persoonlijke groepstraining zijn 300 euro.  
  Klik hier voor data van de groepstraining 


Alles op een rijtje:

 1. Volledig online programma met maar liefst 65 filmpjes en oefeningen: € 200, –
 2. De online Buteykotraining met 90 minuten persoonlijke online begeleiding: € 250,-
 3. De persoonlijke online Buteykotraining in groepsverband: € 300,-
 4. De persoonlijke online Buteykotraining individueel: € 350,-


Voor bedrijven: trainingen op maat

Een gezond bedrijf begint met gezonde medewerkers. Daarom is het voor bedrijven slim om daar in te investeren. Informeer naar de mogelijkheden voor een passende oplossing.